Name

Ioana Sandu

About

Ioana Sandu s-a nascut cu pensula in mana, dintr-un tata sculptor si o mama cermista. Deseneaza de cand se stie, a inceput sa se joace cu ceramica de la varsta de 4 ani si a avut primul vernisaj la 7 ani.

“Tata ne-a incurajat cu atata pasiune inclinatiile artistice, incat a ajuns sa improvizeze o mica socala de arta pentru copiii din cartier. Desenam cu orice si pe orice, cu bete, cu pene, cu pensule, cu culori si amestecuri de fructe.”

Liceul Tonita si Universitatea de Arte Plastice au venit de la sine. Ioana a absolvit Facultatea de Arte Decorative, sectia de ceramica si sticla. Se joaca cu culori si detalii in desene, stickere, accesorii si obiecte decorative din sticla si metal. Isi gaseste inspiratia in tot si in orice, in viata de zi cu zi, oamenii din jur, discutiile serioase sau haioase, fetita ei Maia, feeling-ul unei dimineti de vara sau al unei nopti pe dubstep.

“Jucandu-ma cu culorile de mica, mi-am creat lumea mea si ma bucur de ea in fiecare zi. Atunci cand lucrez pentru o comanda, incerc intai sa intru in filmul persoanei pentru care o fac, astfel incat produsul finit sa rezoneze cat mai mult cu ea. Imi doresc ca lucrarile mele sa ii bucure si pe altii asa cum ma bucura pe mine.”

Daca vrei sa o cunosti mai bine sau sa-i faci o comanda, o poti gasi prin Cismigiu sau Herastrau la plimbare cu Maia, prin centrul vechi cu prietenii sau online:

Portofolii: Facebook
http://artmantis.carbonmade.com

Profil: http://www.facebook.com/artmantis